Home / Social Start-up Day

Social Start-up Day

Is de Social Start-up Day iets voor jou?
Het event is specifiek gericht op jongeren (scholieren, studenten en young professionals). Jonge mensen die slechts een beperkt netwerk en ervaring hebben, maar gedreven zijn om hun idee/concept te realiseren of mee te werken aan de ideeën van een ander.

Naast jongeren met een idee, zijn ook ondernemende jongeren zonder idee welkom op Social Start-up Day. We willen zoveel mogelijk kennis samenbrengen en synergieën creëren. Bovendien kunnen er op deze manier partnerships ontstaan tussen jongeren met complementaire expertises. Zulke partnerships vormen een extra sterke basis in de realisatie van een ontspruitend idee.

Tijdens dit event willen we het opstartproces van een goed idee faciliteren. Maar we richten ons ook op kleine ondernemingen die al enkele maanden of jaren opereren.

Het event draait enkel en alleen om social start-ups. Er komen dus enkel ideeën aan bod die, eventueel naast een winstoogmerk, als doel stellen een positieve bijdrage te leveren aan de maatschappij en/of het milieu.
Heb jij iets met maatschappelijk sociaal ondernemen? Dan ben je van harte welkom op de Social Start-up Day!

De Social Start-up Day is een initiatief van Stichting Young & Fair
Stichting Young & Fair gelooft in een wereld waarin mensen rechten worden gerespecteerd en werknemers een leefbaar loon krijgen. Hierbij moeten alle actoren in de keten (van producent van grondstoffen tot aan de consument) een eerlijke kans krijgen om een duurzaam bestaan op te bouwen.

Naam instelling: Stichting Young & Fair

KVK nummer: 3027418

RSIN: 821524665

Contact: info@youngandfair.nl

Vragen over een bestelling? penningmeester@youngandfair.nl

Wil je meer weten? www.youngandfair.nl