Home / Team

Team

Jiske Kiers
Sponsoring
"Met de Social Start Up Day 2016 ik zoveel mogelijk mensen te inspireren om hun idee voor een eerlijkere wereld door te zetten tot een echte sociaal onderneming. Deze nieuwe generatie sociaal ondernemers kan namelijk het verschil maken om deze sector echt op de kaart te zetten. Daarnaast zijn ook veel mensen nodig die sociaal ondernemers steunen, dus met de Social Start-Up Day hoop ik zoveel mogelijk mensen te verbinden aan bestaande sociaal ondernemingen om zo de sector extra kracht te geven. En natuurlijk omdat het gewoon heel erg leuk is om met sociaal ondernemers samen te werken!"
E-mailLinkedIn
Laure Willemen
Programma
Laure is junior consultant bij IG&H in Utrecht. Ze heeft in Gent haar Master of commerical engineering, operation management & supervision gedaan en woont nu in Amsterdam. Ze is naast haar werk graag bezig met sociaal maatschappelijke projecten en heeft zich daarom aangesloten bij de Social Start-up Day.
E-mailLinkedIn
Thierry Piët
Coördinator
E-mailLinkedIn
Franka Kerklaan
Toezicht vanuit Young & Fair
“Ik ben Franka Kerklaan en ik heb vorig jaar de master Science Education and Communication afgerond. Ik werk nu dan ook als voorlichter op het gebied van bèta, techniek en ICT, wat me erg goed bevalt. Daarnaast vind ik duurzaamheid en fair trade belangrijk. Vorig jaar was ik daarom deelnemer bij de Masterclass en raakte ik onder de indruk van de inhoud, gezelligheid en het organiserend vermogen van Young & Fair. Daarom heb ik heel veel zin om dit jaar van dichtbij mee te maken hoe het organiseren van alle Young & Fair activiteiten in zijn werk gaat als bestuurslid projecten. Ook hoop ik zelf veel van jullie te leren kennen en veel over fair trade te leren!”
E-mailLinkedIn